Ma jaksan kanda rohkem, palju rohkem!

Elu annab sel nädalal ootamatut ja karmi õppetundi adumaks, kui hea elu meil tegelikult igapäevaselt on, selleks tuleb läbida näiteks selline takistusriba: nädal veeta = kuivad kraanid, sansõlme totaalne ummistus + lõhutud el.juhtmed, mis toetasid el.ahju ja pliiti. Lühidalt – ei pesemist,  söömist ega sittumist. Issand jumal, kes sa oled taevas, pühitsetud saagu sinu nimi – Statoil, hea, et sa olemas oled! (õnneks uumorisool ei ole umbes veel, mul on ekstra-oordinari jäätumis-, ummistumis- ja  rebenemiskindel mudel).

Milline, isegi mitme-milline toredus….. aga mulle siiski ükstakõik on see, ei mu rõõmsat südant miski kurvaks tee  vms….

Miks kaubandusest saab Torusiili, aga Torukassi mitte, ahistamine!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: kui kõik on pp-s. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s