Ma jaksan kanda rohkem, palju rohkem!

Elu annab sel nädalal ootamatut ja karmi õppetundi adumaks, kui hea elu meil tegelikult igapäevaselt on, selleks tuleb läbida näiteks selline takistusriba: nädal veeta = kuivad kraanid, sansõlme totaalne ummistus + lõhutud el.juhtmed, mis toetasid el.ahju ja pliiti. Lühidalt – ei pesemist,  söömist ega sittumist. Issand jumal, kes sa oled taevas, pühitsetud saagu sinu nimi – Statoil, hea, et sa olemas oled! (õnneks uumorisool ei ole umbes veel, mul on ekstra-oordinari jäätumis-, ummistumis- ja  rebenemiskindel mudel).

Milline, isegi mitme-milline toredus….. aga mulle siiski ükstakõik on see, ei mu rõõmsat südant miski kurvaks tee  vms….

Miks kaubandusest saab Torusiili, aga Torukassi mitte, ahistamine!

Advertisements

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: kui kõik on pp-s. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s