Halb uni.

Tänaseni arvasin, et suudan igas olukorras säilitada kaine meele ja käituda külmavereliselt nagu kala igas olukorras. Mina ja paanika elasid erinevates universumites. Kuni tänaseni. Ma eksisin rängalt.

Tuleb välja, et ma lihtsalt ei olnud sattunud olukorda. Olukorda, kui mu lapsega juhtub midagi, mis ei saa olla tõsi, mis on seletamatu. Sekundi murdosa jooksul jõudis mu mõttesse õudne teadmine, et ma ei saa midagi teha ega oska kuidagi aidata, et ta lihtsalt läheb … Üht-äkki ei teadnud ma, millist numbrit ma pean valima, on see 110, 112 või hoopis 119. Muidugi valisin ma pool-pehme variandi ja sealt suunati mind õigele liinile … kutsung-kutsung-kutsung … Ma teadsin täpselt, mis aadressile on vaja sõita, ma oskasin kirjeldada olukorda, aga ma ei suutnud jääda rahulikuks, sest iga sekundiga läks seisund aina hullemaks.

Pärast seda, kui kiirabi oli koos S.-ga lahkunud ja mu esimene šokk mööduma hakkas, tuli pingelangus pisaratega … ma pole kunagi elus varem sellist metsikut hirmu ja täielikku abitust tundnud, kui täna …

Meil läks hästi, ma loodan. Aitäh kiirabibrigaadile, kes mind maharahustas ja kenale tohtrile erakorralise meditsiini osakonnast.

Ma loodan ka, et ma sain eluõppetunni. Ma olen alati teadnud, et iga päev me elus võib osutuda viimaseks. Ma lepin sellega enda isikut silmas pidades, kuid lapsed PEAVAD meist kauem kestma!

Wild horses

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Muusika, Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s