Jõulupidu veebruaris? Why not!

Et me detsembris oleme eriti hõivatud, siis lõpuks oleme eluga niikaugele, et täna…. on suusabaasis pidu 🙂 Et viimasest ho-hoh-hooo peost on möödas 3 kuud ja need on olnud peadpööritavalt töised, siis täna on see päev, kus kõik juhtmed seinast välja tõmmatud saab. Lõpuks ometi! Hei-hooo, hei-hooo 😀

Ja nüüd kingitust pakkima ja enda paki lunastamis-etteastet liffima….

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Meelelahutus, Muusika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s