Kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks!

Täpselt nelja nädala jagu päevi on jäänud selle aasta teise isikliku väljakutseni.

Esimene ja ilmselt raskeim väljakutse sai alguse juba kahe nädala eest ja see on selline pikema ajaline protsess, mis nõuab minult rohkem, kui ma karta oskasin. Loodetavasti võin nii kuue kuu pärast oma tänase pingul olemise üle nalja visata. Täna võtan päev korraga. Ja üleüldse, kes ütles, et elu peab lihtne olema – kui sulle väljakutseid ei esitata, siis teadagi … oma mugavuse mullis hakkab toimuma vaikne ja märkamatu taandareng. See mind siis sel aastal ei ohusta!

See teine, mis on esimesega võrreldes käega katsutavas kauguses, on minu teine Tartu suusamaraton. Kui mullu oli tegemist elu-unistuse elluviimisega, siis seekord on tegemist juba traditsiooniga ning jagunevad eesmärgid kaheks: nagu ka eelmisel aastal, pean distantsi sõitma lõpuni, iseend ja aksessuaare vigastamata (sõltub paljudest teguritest sh alati mitte endast tingitud teguritest – oi kui paljud kukkumised olid põhjustatud kaassuuskajate poolt); uuena lisanduvad siis eesmärgid parandada mullust aega ja kohta, nautida rohkem sõitu, kui muretseda hakkama saamise pärast.

Kerge see olema ei saa, ehkki eelmise aasta kogemuse võrra olen rikkam, siis ettevalmistus on /jälle/ tagasihoidlik. Ei saa öelda, et see esimene ja pikaajaline väljakutse ei segaks teist … kahte eri suunda lendavat pääsukest samal ajal püüda ei ole kõige lihtsam ülesanne.

Loodan, et vähemalt ilm alt ei vea. Ja suusk.

Ja nii ongi!

Kui ei oleks ise kohapeal kõike juba läbi elanud, ei usuks ma seda rahvapeo juttu … aga nüüd õnneks tean, et saadav emotsioon ühisest pingutusest, on väärt jälle minemist, väärt nähtavat vaeva ja tuntavat valu!

*ahjaa, see ütelus, et kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks – paremini öelda ei saakski 😀

Kohtumiseni teel Otepäält Elvasse!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s