Mõelgem hetkeks …

... kui vähe on õnneks vaja!?

Tavapäraselt külastavad sellistel teemadel mõtted meie peakesi jõulude ajal. Või siis, kui oleme kuulnud, kui halvasti on mõnel kaaskondsel läinud, olgu siis ametialaselt või isikliku elu keerdkäikudes – tervis, pere … . Heal juhul teeme järelduse, et meil läheb ikka pagana hästi võrreldes ühe või teisega! Aga juba homme oleme selle unustanud ja oleme tagasi mustas masenduses.

Minu soe soovitus – mõelgem, et meil läheb kogu aeg hästi, just siin ja praegu! Lapake netis või käige ära kohapeal – Aasia slummides tänavatel magavate/elavate inimhulkade või Aafrikas päevast päeva nälga surevate laste kõrval elame me kõik maapealses paradiisis [vaatamata sitale ilmale või rahvast üha kaugenevale valitsusele].

Mina küll elan. Ja ma olen ÕNNELIK! Iga päev! Peatselt mööduv sügis on olnud Võrratu … terve aasta on olnud täis oodatud ja ootamatuid pöördeid ning viraaže, üks peadpööritavam, kui teine. Ma elan!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Mõelgem hetkeks …

  1. Arvo ütles:

    mõnus…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s