Friends will be friends.

Õnnelik on see, kes võib siiralt öelda, et tema elus on Tõeline Sõber.

Ma olen see õnnelik õnnelik!

Sina oled alati olemas. Heas ja kurjas. Hetkil, kui ma enam ei jaksa või mu rõõm ajab üle ääre nagu “potike keeda” selles ammuses muinasjutus. Me mõlemad teame, et võime helistada kas või keset ööd, ajal pole tähtsust. Me pole mitte kunagi tülitsenud. Me oleme nutnud ja naernud, südant puistanud ja laua peal tantsinud, joonud piparmünditeed ja ohtralt veini, istutanud metsa ja eksinud seeni jahtides. Meie vahel ei ole valesid ega salatsemist. On usaldus ja teineteise mõistmine. Sinuta poleks ma täna see, kes ma olen. Tean, et sa ei reedaks meie sõprust iial.

See kõik teebki meie vahel oleva eriliseks. Ma mõtlen sulle tihti, ehkki me ei kohtu enam nii sageli, kui varem. Teadmine sinu olemasolust meie ühises aegruumis annab mulle justkui instinktiivse kindlustunde … aitäh, et sa oled, L.

Soovin meile … aega, uute kohtumisteni, Sõbrake, selle sõna kõige paremas tähenduses!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Lihtne nagu liblika lend, Muusika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s