Et kõik ausalt …

Kunstisaalis-kunstisaalis!

… ära rääkida, pean ma alustama sellest, et raamatute tagastamise tähtaeg oli kukkumas ja kui ma siis nendega kohale jõudsin, oli näitus juba avatud!

Pärnu keskraamatukogus on üleval fotonäitus “Suvepealinn 2010” konkursi parematest paladest. Seega sai 2 kärbest ühe matsuga tehtud: raamatud tagasi nende päris koju, mõni neist oli vahepeal mööda minnes Saksaski ära käinud, ja samas pikalt eemalt piieldud konkursi saak üle mõõdetud. Ma ise olin muidugi nii laisk ja ainult konstanteerisin fakti, et selline konkurss toimub. Aga žüriiga olen küll ühel meelel: Mehise pilt oli kõige apetiitsem!

*Urmas, anna andeks, et su blogist pildi näppasin, loodetavasti sa sajandite pikkust viha ei pea 😉

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid, Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s