Amy.

Seda mul küll ei olnud vaja teada saada, et viimase paari aastaga end mu üllatuslemmikuks laulnud Amy MacDonald esineb 6 päeva peale minu lahkumist Frankfurdis. Isegi teadmine, et ma mingil juhul sel ajal ei saaks enam Saksas olla, ei lohuta mind. See pisike šoti tibin on sedavõrd omapärane, et ma tahtnuks väga teda elusast peast nautida. Seda ei juhtu just sageli, et ma kellegi vastu sellist poolehoidu tunnen.

SHE is coming soon ...

Pliks, kes alustas 15 aastaselt ja kribab ise oma lood, omades äravahetamatut käekirja. Maitseb heaste ja omab tulevikku, arvan ma, ülitark rünt nagu ma olen!

Mr Rock & Roll

Amy MacDonald

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Meelelahutus, Muusika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s