Elust Läänes. Saksas.

Ja saigi teoks see, millest viimased paar kuud m6tlesin, kui unenäost. Hopp Johanna – Saksa j6udmine on imelihtne ja seisneb ainult kättev6tmises: 2h Riiga, 1h lennujaamas, 2h lennukis, 1h bussis ja ma olen kohal.

Tutvumine kohaliku elu-oluga ja self-made 6htueine koos loomulikult kohaliku kerge valge veini saatel 🙂 Hmmm, taas on mul imeline v6imalus lihvida enda konarlikku inglist paremaks ja lisaks omandada m6ned kohalikud saksa-keelsed tähtsad terminid.

Täna algas vara. Ehkki koduse aja järgi ärkasin vaid pisut varem, et s6ita nii 260 km pimedal autobahnil, no´í  jaksanud neid rekkaid tee paremas servas lugeda, lasin ikka küll veidiks silma kinni… ärgates oli taevas mägede kohal kirkalt roosa… olime j6udnud imelisse Gengenbachi. Et mul oli nüüd 3h vaba aega, aga oli veel üsna jahe, siis veetsin esimese tunnikese kohvitoas, kuhu ajapikku imbus kohalik kaader hommikust sööma, peamiselt koosnes see paaridest: fraud “keelt peksmas” v6i siis paarid v6i noored, kes haarasid trendikalt kaasa take-a-way topsi. Hämmastaval kombel ei olnud neil wifit ja kaardimakseid aktsepteeriti alates 10 eurosest arvest. Aga muidu oli väga hubane, koos oma veinipoekese ja avatud pagaritöökojaga.

Olgu, aga ega ma ei olnud siin selleks, et see aeg nelja seina vahel surnuks lüüa … otseloomulikult päikese j6udmisega linnatänavatele, sügelesid mu käed fotoapastraadi järele ja ma imbusin vastupidiselt kohalikule kontingendile, kes alles ärkamisjärgsele kohvile tulid, linnatänavatele…. tulemused hiljem!

Seejärel toimus väljas6it k6rgustesse: vana kindluse varemetelt avanes ümbruskonda h6lmavale Mustale Metsale hingemattev vaade, panoraami moodustasid mäestikku katvad p6neva ja mitmekesise kooslusega metsad (okas- ja lehtpuud, peamiselt pöögid), praegusel sügisesel aastajal moodustab see väga värvikireva ja iseloomuliku pildi. Ma olen veendunud, et praegu on siin see k6ikse ilusam aastaaeg! Mulle hakkab sügis meeldima 😀 Ja ca 1/4 silmapiirist kuulub juba Prantsusmaale …olen juba ette p6nevil, sest ilmsesti juba täna avaneb mulle suurepärane v6imalus ka sinna p6igata…

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid, Meelelahutus, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s