Sügispuhkus.

Selle aasta viimase puhkenädala veedan siis natuke ootamatult Lääne- ja Lõuna-Saksamaa linnades ja linnakestes, väikese kõrvalepõikega saan jala ka Prantsusmaa pinnale ja hingan sisse ühe päeva jagu Strasbourg´i õhku (saab ehk mõnele europarlamentäärile otsa vaadata) . Arvatavalt saab olema reis täis positiivseid elamusi ja ühe koha peal just istumist karta ei ole.  Moseli viinamarjaaiad ja veinikeldrid, Taunus Termid, Mainz, Rheinhessen, Gengenbach …

 

Gengenbach ... selline punkt aastale siis, kui see üldse on punkt ... 🙂

 

Fotokas kohvrisse ja kohver koos minuga Riia-Frankfurt lennukisse ja juba kolmapäeval saan teretada saksa keeli! OOTAN ja olen kannatamatus kuubis!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Meelelahutus, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s