2011 tuleb …

Täna koorus ühest jutuajamisest välja tõsiasi, et algaval aastal on tingimata vaja ära käia Indoneesias. Noh, mis mul selle vastu olla saab, Sumatra ja Paapua saarestik on minus juba varem uudishimu äratanud! Jääb üle ainult soov kirja panna ja oma elu elama panna… ma ei pea ju täna teadma, kuidas ma sinna saan 🙂

Lahendus leiab mind üles nagunii!

Elu seisneb valikutes.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid, Meelelahutus, Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to 2011 tuleb …

  1. Pingback: 2010 in review | the driimer püüab selgustele jõuda…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s