Teistmoodi lähenemine

Õhtusöök Riisal

Millegi pärast mulle see pilt meeldib, minu jaoks emotsioonidest tulvil.

Pilt ise on tehtud möödunud pühapäeva õhtuses pooles Riisa rabas Soomaal. Ma nimelt tulin äkitselt mõttele, et miks ma ei võiks minna oma lemmikkohta teisiti, kui tavaliselt. Läheks hoopis pedaalides. Mõte idanes ja saigi teoks, 27 km sinna, rattaga polnud ma rabarada ka loomulikult varasemalt läbinud, niisiis läbisin vigurajagi rattaga. Vaatlustornis nosisin rahulikult kaasavõetud õhtusööki: asendamatult vana hea rukkipala-eineleiba.

Vahi, millise emotsiooni annab sellele lihtne paprika viil – vitaalsus, elurõõm, värskus! Et ma jätsin metsa-aluse pimedama raja poole pärastiseks, siis õnnestus mul ühe puu taha ka lenksupidi kinni jääda ja maoli käia; hea, et pääsesin korraliku kintsusinikaga ja ei enamat. Pimedus jõudis  mulle järgi  juba Jõesuus, edasi sõitsin kolmanda silma abil ja ilma viperusteta 😀

In Memoriam:

Selle sõidu käigus juhtus ka midagi äärmiselt kummastavat; ma kaotasin ära ühe eriti toreda inimese, kes oli mu ellu kuu aja eest ootamatult ilmunud (kordagi kohtumata)  ja alates minu rappa astumisest sama ootamatult kadus. Olgu maamuna talle jätkuvalt kena ja värviline paik, kus oleleda.

***

Hüvasti maa, head teed, Tom!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s