Ülla-ülla!

Tegelikult mulle see uus mänguasi täitsa meeldib, Windows Live´st ei saanud ma enam mingil hetkel aru. Ma ei suutnud enam nupukeste manu pilte postitada, süsteem lihtsalt ignooris neid. Ja eks ma pean nüüd veidi usinam olema ka, et enda heietused formuleerida sõnademängudeks. Ma pole selles vallas avalikult enam eriti viks ja viisakas olnud 🙂

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida: krt nad tühistasid oktoobrikuu langevarjuhüpped sügise saabumise puhul – nad seda enne ei teadnud?! Võin ametlikult oma selle aasta kindla eneseületus-katse nüüd kalevi alla panna. Kurb! veel 3 p. tagasi ma teadsin, et see asi on kuu aja pärast sooritatud… hvakit küll!

Mina pean sinna saama!!!

Kuula seda: I won´t cry

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Arvutid ja Internet, Hobid, Muusika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s