Tule taevas appI!

Kurat, Pehmelt öelduna,  või mida sa ütled, kui üks debiilik ennast keset sõiduteed ristmiku taha magama on sättinud, jalgratas kenasti kõrval. PIMEDAS! Vardjas rsk! Kui ma temast üle oleksin sõitnud, siis MINA oleksin pidanud selle teadmisega elulõpuni elama. Et politseijaoskonnani oli 500m kihutasin sinna ja andsin olukorrast nende nina all teada. Ise naasesin sündmuskohale, et magajat ohutulede abil nähtavaks teha. Pikapeale hakkas tüüp isegi suhtlema: tal on vaja leida Pärnu tööbüroo ja sinna üks paber viia! türnüffel, mees, sa oled Sindis! Ma tean, ma tulin süüa ostma, ja apteeki tulin. Apteeker soovitas rohtude asemel viina juua………………………………. politseil võttis tulemine aega enam, kui 10 min.

Kriya hatha jooga spetsialist mediteerimas...

Igav ei ole!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Tule taevas appI!

  1. ANNI ütles:

    Püharistike, kui vägev poos 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s