Tartu rattamaraton

Ikka ja jälle, kui möödunud detsembris sai sportlike suurürituste kava ja distanstid otsustavalt kirja pandud, siis ei jää mul nüüd muud ple, kui selle aasta nelikürituse viimasele etapile end kohale vedida ja anda endast kõik see, mida minus eriti alles ei ole. Nädal enne end ettevalmistama hakkamine on muidugi parem, kui end üldse mitte ettevalmistada.  Ma loodan, et ma jõuan 5-6 korda ikka enne pedaalida, kui … ma sohu ja kuppelmaastikule end ületama suundun 🙂

Meenutagem: Tartu Rattamaraton 2009 (Otepää-Elva-Otepää)

Juhhei, väljakutsed on minu teine nimi!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s