Krdi seened, ma ütlen!

Inimlikul ahnusel pole piire.

Piisab, kui mind lasta metsaveerele nuusutama, kas seenedonlahti; juhtub alati üks ja sama äksident: ma killin kuni jaksan. Täna öösel tegelesin ma oma uue kollektsiooniga hommikul kell 8-ni! Mõni ime siis, et ma siinkohal nii mitteminulikult sõnavõtan ja enda peale kuri olen!
Esimene, kontorikostüümis niidetud...
Siduge mind kinni või andke mulle muu tegevus!

Teine kord. 2 päeva hiljem samast kohast! Korv ääreni ja tööd kella 8-ni hommikul!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Meelelahutus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s