Riia tripi lõppakord.

Kui ma lõpuks Riia südalinnast end lahti rebisin, ei saanud ma pikalt sõita, kui ma silmanurgast tabasin tuttavat keelt, Tallinn kahe nn-ga pole Lätis just igapäevane nähe.  Pidurid plokistusid otse bussitaskus ja hõikasin küljeaknast kahele suurele seljakotile, kas Eestisse minek? Üllatunud näod pöördusid minu poole, ilmselge arusaamatus pilkudes.  Pidin end muus keeles arusaadavaks tegema. Oojaaa, Petra ja Tomaš olid teel Tallinna, kolme päeva eest asusid nad teele Prahast, et jõuda Kotkasse Soomes. Kuna kell oli juba 21 ja enamgi veel, väljas oli juba piisavalt pime ja peale 3 h eelnevalt lätlaste lahkusele lootes tee ääres õnnetult küüti oodanuna (neid päästis muide leedukas) olid nad kaotanud lootuse Riia piirist kaugemale jõuda. Pmselt neil Riiast alates ei tulnud kordagi kätt tõsta, majutasin nad enda sohvale ja viisin kella 8-ks D-terminali. Minu enda 3,5 h und möödus põrandal magades.
Minulik, kas pole 🙂

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s