Välitööd võib peaaegust lõppenuks lugeda.

Eile sai jälle mehemoodi tööd tehtud. Sel ajal, kui Sten oma täiskasvanulikult veedetud nädalavahetuse pidutsemist väljamagas, panin mina kiva. Täpsemalt palusin naabrimehe nõuga appi, aga ta arvas targasti, et parem oleks ka jõuga kasulik olla. Nii siis meie töökooslus kujuneski, sepp ja sepaõpilane. Või siis et kapten ja junga vmsäärast. Õhtuhämaruse maabudes oli mu könnitee igatahes rajatud ja näeb täitsa hea väljagi. Jääb veel muru külvata ja kasvatada ning mu armas koduke on taas kenamaks kasvatatud.

Minni aga tassib jätkuvalt tubajee puuke ja hiiri ja … linnulaibaga ta veel tuppa ei rünnanud, õnneks, seekord … aga väiksest armsast kassipojast on saanud murdja isastiiger-loom!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Hobid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s