Nagu Hugo Chavezist, kes kannab Pradat, veel vähe oleks…

… nüüd paneme Piretiga proovile Putini enese. Medvetkaga ei hakka üldse jamama! Ma juba mõtlesin, et kas selleks aastaks oli mul liiga vähe unistusi ja üllatust varuks ei tulegi. No tuleb, ja kuidas veel. Kuidas teisiti saaks nimetada kahte äärmust ühel aastal: Caracas ja Moskva, suured kommunismi kantsid: ühendav lüli on vinge metroo ja lahutav  lüli  …. luban, et annan teada, millised NEED on 🙂 Väljasõiduni on jäänud on 2,5 nädalat! Püsigem lainel …

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s