Edeneb edeneb …

Päev kirjas jälle: terrassi põrand on 99% valmis ja mis peamine, ma jaksasin ise peale tööaega sellega tegeleda – õhk oli vastupidiselt päevale mõnus hingata ja minu lööktrelli käsitlemisoskus paranes oluliselt. Kui nii edasi läheb, siis on minu selle aasta suur kodu parendamise projekt peagi valma!!!

Venetsueela, Kolumbia, Brasiilia ja Mehhiko – lennupiletid jälle soodukaga müügil… 
Homme Aegnale…

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s