Leto svet

See oli äärmiselt kontrastne, tulla sealt, kus on alates18:30 pime ja valgenema hakkab nii 4 paiku. Kui siis maabud kell 1:30 Tallinnasse, kas siis on juba valge või alles valge. No pimedamaks justkui enam ei läinud, 3:30 koju jõudes oli juba suur valge väljas. Täitsa mõnus oli, paar tundi sliipi ja tagasi Tallinna, tööle. Ajavahe näidustused ilmnesid alles järgmise päeva õhtul.  Aga see selleks, mingit moodi sai need 3 tööpäeva mööda ja teretulemast nädalavahetus.

Teatud asjaoludel sattusin Pärnusse, kus mul oli 1,5-2 h vaba aega. raamatukokku oli tagumine aeg minna ja siis viisin end kurssi juttude põhjal linnas Hansa päevadeks tehtud parkide renoveermistöödega, panin auto ära ja tegin jahtklubist pika jalutuskäigu: Vallikäär, Rannapark, rand, Munamägi – ei olnud tunnet, et ma olen siin kodus, et veel 1,5 a tagasi elasin ma kõige selle keskel. Tundisn end eheda linnakülalisena. Veider. Kiire võõrandumine, ei satu ma siia linna ju enam sagedamini, kui 1-2 x kuus.
Kodus tagasi, viisin oma mõnusa päevitustooli õuele ja vaatasin arvutist, kuidas sakslased argentiinat klohmisid, jalgpallis mõistagi. Sest TV vaatamist meil enam ei toimu, eeldatavasti mitte enne sügist – mul on kindel plaan mitte alluda käsule hankida digibox, uut telekat mul reaalselt vaja pole, seega – ootame-vaatame, telerivaba suvi kõlab väga ja väga ahvatlevalt. Ja nagu öeldud, jalka saab ka netist ära vaadata 🙂
Pühapäev aga oli tõsine füüsiline katsumus: lauspäikese all maa kaevamine (terrassi alune) ja siis veel kraavipõhjast liiva kaevandamine, ikka terrassialuse tarvis. Seda siis, kui selgus, et juba neljas “brigaad” alt ära hüppas, nii et otsustasin ise toimetama hakata… meenub see lugu gaasimehest, kes muudkui tuli ja tuli. Mu terrass pidi mai lõpuks valmis olema, nüüd on juuli esimene nädal läbi. MEHED!!!! ??? Ma ise ilutegija….

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata, Venezuela. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s