7 päeva stardini….

Eile, kui olin nagu ikka reedeti, kodukontoris – käis Petškin, õigem oleks öelda Petškina ja tõi teateid minu paki kohta. Teates seisis, et mingu ma postkontorisse, kuna pakk ei mahu postkasti. Ega ei peagi mahtuma, Lonely planeti raamatud ei ole teab mis õhukesed. Petškina ütles, et oleks ta teadnud, et mind kodust leiab, oleks ta paki kaasa toonud. Aga see selleks, Venezuela piibli ja pipraviinaga olen end igatahes ära kindlustanud. Nädala pärast olen ma juba kusagil Helsingis ööd veetmas… uskumatu, milline pääsemine.

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Reis, Venezuela. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s