AS-ja-lik

Selle aasta viieteistkümnendamal lehekuu päeval sattusin läbi agitaatorist naabrimehe utsituse üle mitmete aastate … muuseumisse. Sindi muuseum oli avatud, mis ühe pikkade tööpäevadega inimesele on tavaolukorras kättesaamatu luksus. Aga sedakorda oli käimas Muuseumi ÖÖ. kas just kella 22-ni toimuv üritus on ÖÖ, ei hakka tähtenärima, igatahes oli hullupööra põnev ja giid ehe muuseumirott selle sõna kõige paremas tähenduses.

Paneb ikka küll elu üle järelemõtlema, kui saad teada, et gigantliku kangakudumisvabriku tööline sai oma nädala palge eest osta naela liha ja ei enamat. Ning, et kasarmutes elati sedavõrd sõbralikes tingimustes, et naaberpere boksist eraldas su peretuba vaid õhuke palakas 😀
Väike maja täis põnevust ja ajalugu…

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s