Munemispühad!

Mida kuradit sellise ilmaga nende pühadega peale hakata – õues sajab vahetpidamata vihma, velo on ka alles oma pooltäis kummidega talveunes – ainult söö ja vahi aknast õue ja oota esmaspäeva. Mida ma öelda tahtsin, et üks tore sintalne saatis moole ühe üllatuse, mille ma siinkohal teiega tahaksin jagada:
 

 
Ja nüüd siis ka minu enda selle aasta lihavõttemunadest, aretasin musta kana munad …. käepäraste naturaalsete vahenditega (kasutatud ei ole mittemingisugust värvainet, sel lihtsal põhjusel, et ma ei leidnud neid üles. Võimalik, et viskasin oma saja aastased varud mullu minema).
 
 

Värvilisi pühi ja edukat munade lõhkumist, amigos!

 

Selle kevade esimene pääsuke!

PS! äge on see, et kisavad linnuparved purjetavad ööl ja päeval üle linna 🙂

 
 
Sooja ja kiiret kevade kohalejõudmist!
Theie The
 

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Munemispühad!

  1. Muuseas ütles:

    selle musti mune muneva laululinnu nimi oli Paul Robeson…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s