Hugo Chavez – here i come!

Halleluuja, ma ju ütlesin, et ma lähen sel aastal mingi nipiga Lõuna-Ameerikasse=> 
 
Niikui üks unistus sai tahtejõuga elluviidud, nii on järgmine käeulatuses, täpsemalt on mul lennukipiletid juba tund aega "kotis", jääb üle 1,5 aastat diivanikastis nukralt resideerinud seljakott pakkida, kepp ja Tiugu ühes haarata ja nägemist! Minu suur juubel saab toimuma lennukites liinil Tallinn-Helsingi-Frankfurt-Caracas, ma loodan, et mulle siis ka igal lennul firma kulul tasuta jook pakutakse ja lennuki lakke loobitakse… haa-haaaaaa, kes oleks osanud selliseid lahendusi ettenäha! Ja seda kõike kommiraha eest! 
Elu on jälle lillem! Peab hispaaniat õppima hakkama 😀 
Angel juga – maailma kõrgeim – 979 meetrit – saab raudselt käega katsutud:
 
 
 

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s