Uue aasta esimene eesmärk

 
 
21. veebruar on see päev, mil ma libistan end taas Otepäält Elvasse, sedapuhku siis suuskadel! Selleks, et need 63 000 meetrit elusalt läbi sõita valmis minu peakeses sõjaplaan:
1. investeeri vahenditesse – tehtud, Hawaii Expressis pandi kohe ka sidemed suuskadele ja pidamine ka alla
2. igal nädalavahetusel 2 x suusasõitu  – alates 20.detsembrist (2 kuud sõiduni) – esimene imiteerimine teostatud, 8 km olematul rajal oli peris keeruline… aga noh, ega ma pole ju oma 5 aastat ka suuski alla saanud!
3. selleks, et jäksata, tuleks pekikihti vähendada => jõulupraad sai täna ära söödud, edasi sisaldab toidusedel vähe kergemaid eineid /näe tele 2 -e noored lubavad ka vähemalt 5 kilo uuel aastal alla võtta/ ahjuliha ja -kardulad sulasid suus, peale seda, kui ma neid hommikuse ahjukütte järgselt 5 tundi ahjus olin hellitanud!
 
UUs elu noh, jälle! Ei pea see algama 1.jaanuaril, mul on ainult 2 kuud, et "vormi" tõusta Lai naeratusLai naeratusLai naeratus
 
Olge terved!
The Swan

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s