Help!

Nad kohe teadsd, lisades siia kategooriavalikusse: arvutid ja internet. Mul polnud siiani selle teema alla midagi postitada. Nüüd on: monitor jonnib – ainult musta pilti näitab, aga see pole üldse meeldiv! Ja ta teeb seda juba kolmandamat päeva, peab  vist poodi tagasi viimisega ähvardama, kahe aasta ja viie kuuselt ei maksaks ikka veel iseloomu näitama hakata! Mitte mulle!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Arvutid ja Internet. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s