Tahaks lennata vol.2

ühel heal tänal lähema 365 tänase seast lähen mina kas uus-mere-maale või lõuna-ameerikasse. täna mai tea kuidas. aga ma lähen. kepi ja kotiga. metsikult nagu tavaks on saanud. enne veel toimetan ma ühe üppe ja ühe suusamaratoni. üks teine täna teen ma seda päris kindlasti. mai tea kuidas. aga ma tean. et nii saab olema. äge siis mis?!

Dr.Driimer

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Reis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s