Fakk!

Mees?! !?

Lubas mees kohe kohe tulla gaasiballooniga ja installeerida see normidele vastavalt; tunni aja jooksul, kell oli siis 12. Kui mees ei tulnud kella 15-ks, tuletasin talle ennast meelde, mees lubas teist korda. Lubas, et hakkab kohe tulema ja on poole tunni pärast kohal. Kell on 20 ja mees ei julge telefonile vastata. FAKK, ole mees ja ütle, et EI SAA TÄNA! Mis jupp nende inimeste pööningul rikkis on, kes silmagi pilgutamata katteta lubadusi jagavad, haigemajja peaks minema, statsionaarsele ravile. Ja kiiresti, väga kiiresti! Tänu sellele tüüble, ei olnud teisel mehel võimalik oma töid lõpule viia ja mu köök ei saanudki valmis Hambaid paljastavurrrrrrrrrrrrr!!!

Täiendatud järgmisel päeval: mees lubas veel eile õhtul hilja läbi tulla. Äge siis. Täna on uus täna ja kell on peagi 15, tüüp lubas hommikul, et tuleb … kindlasti tuleb!

Kell on 19:36, mul pole ühtegi onu uksetaga käinud…. 21:20 => big zero

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s