Teadmiste pudrupaja uus osa

Hiljuti leiutasin sõnadega mängides endale uue netinime versiooni The Cuevara, tulem siis ikka Che Cuevarast. Che pole omanud minu jaoks märgilist tähendust nagu tal üleplaneediliselt on. Lihtsalt… vahetasin ühe tähe.

Täna tekkis soov täpsustada, mis mees tema ikkagist oli. Guugeldasin ennast siis esmalt wikisse ja minu avastus oli jahmatav: Ernesto Cuevara on sündinud minuga samal päeval, ja tapeti tema väidetavat eile, 9.oktoobril 22 aastat tagasi. 9.oktoober on minu elulooraamatus eilsest tähtis daatum, üks peatükk sai valmis, uued alles ootavad "kirjutamist".

Peale kuupäevaliste sidemete tundub mulle, et meid mõlemat iseloomustab sõna mässaja. Enamat pole mul lisada, kes teab, see teab.

ikka teie,
The "Lindprii" Cuevara

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Uudised ja poliitika. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s