Aasta Otsus 2009

Käes on otsuste tegemise aeg, päris korralik kannapööre. 

Kolmandik elust on ühte isandat kummardatud, "inaff", aeg enda liignimest vabaneda! Aeg stabiilse tööandja juurest vabatahtlikult jalga lasta, on paljude arvates riskantne ja selline tegu hulljulge, aga no tõesti … mulle aitab elamisest selleks, et tööl käia! Mul on 1 elu. Kes ei riski, see šampi ei joo!
Õnneks on uus "asutus" silmapiiril ja uksed mulle avatud! 
Tänks, A!

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Asutused. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s