Tehtud!

Peale viie aastast vaheaega külastasin hambatohtrit, eks see ole rohkem kättevõtmise asi. Ei meeldi mulle sihuke süsteem, et saad aja ja siis ootad kuu aega, mil sind ettevõetakse. Õnneks sai see linnuke nüüd kirja, läks lihtsamalt ja odavamalt, kui ma mõttes juba arvestanud olin…. igatahes tagasi mind ei kutsutud ja viie soti võrra kukrut kergendanuna anti kaasa soovitus: kasutage Sensodyne (õigekiri!?) hambapastat.

Kas ma olen siis sama särav nagu Maarja-Liis?

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Tervis ja heaolu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s