Proovikabiin

Mis seal´s ikka, paneks vahest ehk mõne heietuse siia, et oma elulemist paremini mõistma saada. Ilgelt popp teema see blogimine. Näis, kauaks mul püsimist jagub… äkitselt isegist terve sügistalve jagu!?

Homme… homme on tingimata tarvis ronida Tartusse, õigupoolest Elvast Otepääle ja seda velotsi, kukepea, ütleks selle kohta mitu mu tuttavat. Näis. 40 km polegi teab, mis eneseületust nõudev teema, kui neid kupleid seal ees ei oleks. Tagatargemaks, Kristel tegi ettepaneku velotsi Otipealinna tagasi ka pedaalida, kuna autod jäävad meid sinna, nutuvõrud suu ümber, ootama!

Niisiis, tuleb üks äraütlemata tore päev!

Velosipedist The Cuevara

About The Driimer

Harilikult küsitakse nii: nimeta 3 asja, mis sa võtaksid kaasa üksikule saarele. Miks ma peaksin minema üksikule saarele... Ma nimetan 3 asja, mille ma maailmast üksikule saarele eraldaksin, minuta - kõikvõimalikud relvad, raha, religiooni - maailmast saaks üks äraütlemata ilus paik elamiseks, ilma, et ma peaksin maailma eest sinna saarele pagema.
Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s